Zomervakantie 2011.. Dit jaar eerst een weekje met de caravan naar de Ardennen. Gewoon even wat anders in een ander gebied. Een mooi gebied was het zeker alleen jammer dat we binnen het uur al een modderbad in onze voortent hadden. We zijn dan ook een paar dagen eerder weer terug gegaan naar huis om daar de kleren te wassen en vervolgens naar Friesland af te reizen.

Doordat de weersverwachtingen niet al te bestendig waren hebben we ook nu de caravan maar meegenomen. Daarmee hebben we toch net iets meer ruimte dan in die paar m2 op de boot en zeker als het veel gaat regenen. Wat achteraf heel erg is meegevallen.

Helemaal top was onze drie daagse IJsselmeer trip. voor het eerst met ons drietjes door de sluizen, overnachten in een andere jachthaven en natuurlijk het IJsselmeer op! De omstandigheden waren ideaal, lekker temperatuurtje en niet te veel wind..

2 3
4 5

 

Klik hier voor enkele foto’s van deze vakantie.

[embedplusvideo height=”350″ width=”430″ standard=”http://www.youtube.com/v/CCXndy-8Cqk?fs=1″ vars=”ytid=CCXndy-8Cqk&width=430&height=350&start=&stop=&rs=w&hd=0&autoplay=0&react=0&chapters=&notes=” id=”ep9436″ /]