Zeilersforum zomermeeting 2011 in de Trintelhaven

Wat heb ik mij zenuwachtig en druk voor dit weekend gemaakt!! De eerste keer op eigen kiel het IJsselmeer op en in de sluis. Samen met André (ronin) eens even kijken wat het bootje hebben kan. Afhankelijk van de wind zou het de sluis in Stavoren of de sluis in Lemmer worden. Door de ZW wind hebben we uiteindelijk gekozen voor Lemmer want anders zouden we vanaf Stavoren voor de wind moeten varen/surfen en dat leek ons niet zo comfortabel.

Vrijdagmiddag van Heeg naar Lemmer in hele natte mot-regen. Bij lemmer door de grote sluis om vervolgens in een buitenhaven te overnachten. De windverwachting voor het ijsselmeer was toen nog steeds ZW 3-4.

De volgende ochtend boodschappen gedaan en gekeken of er nog iets aan de windverwachting veranderd was. Slik… ZW 4-5 daar baalden we wel even van.. Maar we kwamen om te zeilen en dat gaan we doen ook. We spraken wel af dat wanneer het echt te gek zou zijn we z.s.m terug naar de sluis zouden gaan. Gelukkig was dit allemaal niet nodig en liepen we 4,5 uur later de Trintelhaven binnen.

2 3

 

4 5

Klik hier voor de foto’s van dit weekend.

Klik hier voor de film op Youtube.

Related Images: