Zaterdag 24 September & Zaterdag 01 Oktober

Weekendje(s) weg

Vrijdag 23 september, direct na het werk naar Friesland. Heerlijk op de boot geslapen en in de loop van de ochtend comfortabel naar het eilandje Nije Kruspolle in de Fleussen gezeild.  Het eilandje is favoriet  bij Carlijn. Een ideale plek voor kinderen, een leuk strandje en als er gezwommen kan worden kun je tientallen meters het water inlopen zonder dat het te diep wordt. Carlijn vond daar dit keer al snel een vriendinnetje waarmee ze de hele middag gespeeld heeft.

Zaterdag 01 oktober, waarschijnlijk het laatste mooie weekend van 2011. Ook deze vrijdag vanuit het werk direct doorgereden naar Friesland het beloofde een mooi weekend te worden en misschien wel het laatste mooie weekend van dit jaar. We hadden even vakantie! Althans zo voelde het. Na het uitpakken van de auto hebben we heerlijk wat gedronken en gegeten in het eetcafé op het terrein van de jachthaven waarna wij vervolgens onze slaapzakken in de boot hebben uitgerold en zijn gaan slapen. De volgende ochtend wederom naar het eilandje Nije Kruspolle. Nu met de zwemkleding in de aanslag en een rubberbootje voor de spielerij. We hebben uren liggen zwemmen, met het bootje gevaren en met zand gespeeld! Werkelijk waar, wat hebben we genoten van deze dag.

2 3

Zeilersforum Spontane minimeet Gaastmeer

Het moet al zo’n 4 uur zijn geweest als wij de boel inpakken en vertrekken richting het Groot Gaastmeer. Daar zou minimaal één boot meer liggen die we kennen van het ZF (Zeilersforum).  Zij wilden daar een BBQ aansteken en iedereen die wilde komen was van harte welkom.. Nou dan gaan wij toch ook even buurten. Daar aangekomen blijkt er nog een boot van het ZF te liggen en wordt nog even netjes plaats voor ons gemaakt. De bedoeling was helemaal niet om daar te blijven, maar het was zo enorm gezellig , de drank vloeide rijkelijk en we werden ook nog eens voor de bbq uitgenodigd dat we daar maar zijn blijven overnachten. Super plek! Super fijne mensen! Super meeting!

2 3
4 5

 

Klik hier voor een filmpje van zaterdag 24 oktober op Youtube.

Klik hier voor enkele foto’s van zaterdag 01 oktober.

Klik hier voor enkele foto’s van de gezellige spontane minimeet te Gaastmeer.