Slechts één week later.

Vrijdag 02 juli 2010. Het was de bedoeling om een drie daagse rondreis door Friesland te maken met ons zeilbootje. Dat weekend kreeg echter een iets andere invulling daar wij deze zelfde middag het bootje konden verkopen. Wij hadden onze Manta 19 Zeilboot verkocht en er moest natuurlijk wel wat anders komen.

Zondagavond thuis werd de computer opgestart en niet veel later hadden wij de eerste biedingen al gedaan. Daar werd gretig op gereageerd wat resulteerde in twee afspraken voor het bezichtigen van toevallig twee soort gelijke boten. Echter, hoe verder de week vorderde hoe groter onze voorkeur werd voor het schip met de naam ‘Keiko’. Daarom op donderdag de andere afgebeld want het heeft geen zin iemand aan het lijntje te houden.

Zaterdag 1100 uur in Heeg, we waren bijna precies op tijd. Wat was het warm die dag. Carlijn had het er maar moeilijk mee. Tot twee keer toe heeft zij haar maaginhoud naar buitengewerkt. Gelukkig is het een bikkel en konden wij met ons drietjes de potentiële opvolger van onze zeilboot ‘Enslaver’ gaan bekijken. Zij was bijna precies dat wat wij zochten, overduidelijk te mooi om te laten lopen.En zo gebeurde het, dat wij slechts één week later, na verkoop van onze Manta 19, alweer een nieuw schip in ons bezit hadden.

Related Images: